Stel hier direct je vraag

Zelf een video maken?

Een goed gevulde database met videomateriaal waar je uit kunt putten, zodat jullie op meerdere kanalen aanwezig zijn. Kijkend naar de huidige ontwikkelingen, ontkom je er niet aan zo’n database aan te leggen.

Corporate video, employer branding video, animatie, instructie video’s, films met een corporate boodschap worden gemaakt door specialisten, omdat dit om vakwerk vraagt.

Dan zijn er ook nog de vlogs, korte impressies, sfeerfilmpjes en korte instructie filmpjes. Díe zou je zelf kunnen maken. Ook omdat je die vaak direct online wilt plaatsen. Als je hier mee aan de slag gaat, zul je ontdekken, dat zelf filmen nog niet zo makkelijk is als het lijkt! En daar kunnen we jou bij ondersteunen. Lees hieronder meer en meld je aan.

 


Workshop 'Zelf Filmen'

Ga jij aan de slag met het maken van productvideo’s of wil je een snel een beursstand verslag maken om te delen via social media? Schuif dan aan bij onze kleinschalige workshop ‘Zelf Filmen’. Hierin delen we de basisprincipes van filmen.

Deze workshop organiseren we regelmatig en biedt ruimte aan minmaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Interesse? Laat het ons hieronder weten, dan nemen we contact met je op om een datum te plannen.

Wil je liever met je eigen marketing- of communicatieteam een workshop volgen? Dat kan ook! Neem dan contact op met Stefanie Daalman.


Interesse in de workshop 'Zelf filmen'? Laat het ons weten