Contact

Wervingsfilm

Met een wervingsfilm wordt je zoektocht naar die nieuwe werknemer een stuk eenvoudiger. film versterkt je employer branding zoals geen ander middel dat kan. Laat de eigenheid van je bedrijf zien en vind de mensen die bij je passen.


Vergroot het succes van je wervingscampagne

Stel, je krijgt een nieuwe baan aangeboden. Ga je het doen? Dat is een beslissing die je voor een groot deel baseert op emotie. Met film draag je makkelijker gevoel over dan met tekst. Een aanwinst voor je wervingscampagne dus. Met een wervingsfilm kun je…

– je bedrijf positioneren als prettige werkgever
– alvast het gevoel en de kernwaarden van jouw bedrijf meegeven
– de vindbaarheid van je vacature verbeteren
– zelfs tijd besparen op recruitment


Bereik mensen die bij je passen

In alles wat wij voor onze opdrachtgevers maken, concentreren we op hun eigenheid. Hun unieke verhaal. Dat draagt ook bij aan een sterke wervingsfilm. Je kunt bijvoorbeeld huidige medewerkers centraal stellen en laten zien hoe zij het werk beleven.

Je identiteit springt van het scherm, de beelden ademen je kernwaarden. Kijkers die bij je organisatie passen, sturen dan sneller hun cv naar je op.

 


Meer dan employer branding…

Naast krachtige employer branding kun je met film ook zorgen voor een soepele onboarding van nieuwe of flexibele medewerkers. Denk aan veiligheidsinstructies of een verdere kennismaking met je bedrijfscultuur.