Stel hier direct je vraag

Hallo Sander,

Deze pagina is speciaal ingericht ter ondersteuning
voor de ideeën zoals omschreven in de begeleidende mail.

Hieronder tref je voorbeelden van onze showreels en referentie projecten.

 

Monja van Deurzen

Creative producer Filmding

 

 

 


Filmding | Showreel


Jaga - Brand identity

Jaga is wereldwijd één van de meest vooraanstaande partijen op het gebied van design radiatoren. In 2019 zijn we een campagne gestart waarbij film ingezet wordt om het merk te laden. De videoproducties worden opgeleverd in vijf talen en gebruikt in 35 landen.

Dit jaar staan er 10 opnamedagen gepland voor casestudies, klantreferenties, training-/supportvideo’s, rondleiding fabriek, corporatefilm, bedrijfsfilm, social video’s e.d. Hiervoor bezoeken we diverse locaties in 4 landen. In 2021 breiden we het aantal casestudies en klantreferenties verder uit.

Hieronder tref je een van de producties: de fabrieksimpressie van Jaga. Jullie wens is om begin volgend jaar een dergelijke film te produceren. Deze productie is op verzoek te offreren na ontvangst van jullie briefing.


Jaga | Fabrieksimpressie


Idee 1: proces in beeld

Volg een onderdeel dat besteld is in close-up in de productie lijn. Deze beelden kunnen dan evt. later weer gebruikt worden voor de fabrieksimpressie. Betreft concept uitdenken, filmen op locatie, een halve draaidag met 2 pers. en de montage van de film.

Hieronder een referentie film van TBWB, vanaf 0:30 sec. een impressie van onderdelen in close-up in de productielijn.

De prijs is afhankelijk van jullie wensen en de tijd die nodig is om een productielijn in beeld te brengen. Daarbij is het slim om alvast na te denken over de fabrieksimpressie en wat we nodig hebben om deze film te realiseren.

Richtprijs:

€ 3000,- | € 5500,-

 Idee 2: geschiedenis van een product 

Een luchtig filmpje produceren van 2-4 min. over de geschiedenis van bijvoorbeeld het zaagblad. Stijl: oude footage reel en archiefmateriaal in een compilatie. Informatief, trekt de aandacht en scoort hoog op entertainment. Het geeft de klant een goed gevoel tijdens het wachten. De prijs voor gebruik van stock materiaal en archiefmateriaal wordt op basis van nacalculatie aangegeven.

Richtprijs:

€ 2800,- | € 4500,-


Swietelsky University | teaser


Idee 3: Tekeningen 3D compilatie 

Ook is het mogelijk om gedurende het wachten 3D-tekeningen van eerdere projecten in 3D te laten ronddraaien en hier en daar graphics toevoegen om USP’s te highlighten. Hier ligt de focus op ontwerp proces en het moment van calculeren en samenstellen. Dus wat gebeurt er nu eigenlijk achter de schermen terwijl de klant wacht?

Benodigdheden: 3D-tekeningen/werkbestanden.

Richtprijs:

€ 4500,- | € 8500,-


Nedinsco | Dept view pro | product animatie


Filmding | Showreels animatie

Hieronder de animatie en motion graphics showreels van Filmding toegevoegd ter inspiratie.


Filmding | Animatie showreel


Filmding | Motion graphic showreel


Filmding | Roadmovie


Wil je ons beter leren kennen?

70+

Klanten

1.300+

Video's gemaakt

10.000+

Tosti's gegeten


AXA Menno Bouwens

Menno Bouwens

Business Line Manager, AXA Home Security

Door onze video's presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Onze producten maken je huis veiliger. Met korte filmpjes wilden we laten zien dat je zorgeloos thuis kunt zijn. We zochten contact met verschillende bureaus. Filmding vertaalde onze wensen direct het best.

‘Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee’
Naast de geplande films, ontstond spontaan het idee voor de Vakantieklussers-campagne met video. De inzet van video gaf precies de ‘magic’ die de campagne nodig had. Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee. Hiermee presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Bekijk project