Stel hier direct je vraag

Videoproductie in Utrecht

Onze specialisten in video en marketing weten hoe jouw unieke verhaal de kijker kan verleiden. Je kunt rekenen op een succesvolle videoproductie bij Filmding in Utrecht.

Filmding helpt je succesvol te zijn. Het geheim? Start met een goede briefing, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk eens de aanpak van klanten zoals Jaga en Topcon. Het verhaal van jouw organisatie effectief in beeld?

Briefingsdocument aanvragen


Nieuwsgierig? Bekijk onze showreel!


Met film jouw identiteit in beeld

Sinds onze start in 2010 verzorgen wij videoproducties in Utrecht en daarbuiten. Daarbij kijken we ook strategisch naar het doel van de video. We adviseren je over boodschap, kanaal en timing.

Wij bieden het beste van twee werelden. Strategie en creatie. Marketing en filmkunst. Je komt dan ook verschillende disciplines tegen bij Filmding. Zo stellen we voor iedere videoproductie in Utrecht het ideale team samen. Het resultaat: een onderscheidende video waarmee je jouw doelen makkelijker bereikt.

 


Bekijk een promo voor AXA Home Security


Vraag het briefingsdocument aan


  Brigitte Franssen

  Marketingmanager, Wassenburg Medical

  Niet ieder bureau snapt exact wat je over wilt brengen.

  “Wij wilden video inzetten om een nieuw product intern en extern goed te lanceren. Filmding schakelde snel mee in coronatijd.

  De juiste vertaalslag
  Niet ieder bureau snapt exact wat je over wilt brengen en is in staat de juiste vertaalslag te maken. Filmding snapt dat heel goed en levert kwaliteit.”

  Bekijk project