Stel hier direct je vraag

Videoproductie in 's-Hertogenbosch

Onze specialisten in video en marketing weten hoe jouw unieke verhaal de kijker kan verleiden. Je kunt rekenen op een succesvolle videoproductie bij Filmding in ‘s-Hertogenbosch.

Filmding helpt je succesvol te zijn. Het geheim? Start met een goede briefing, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk eens de aanpak van klanten zoals Jaga en Topcon. Het verhaal van jouw organisatie effectief in beeld?

Briefingsdocument aanvragen


Bekijk onze showreel


Met film jouw identiteit in beeld

Sinds onze start in 2010 verzorgen wij videoproducties in ‘s Hertogenbosch en daarbuiten. Daarbij kijken we ook strategisch naar het doel van de video. We adviseren je over boodschap, kanaal en timing.

Wij bieden het beste van twee werelden. Strategie en creatie. Marketing en filmkunst. Je komt dan ook verschillende disciplines tegen bij Filmding. Zo stellen we voor iedere videoproductie in ‘s-Hertogenbosch het ideale team samen. Het resultaat: een onderscheidende video waarmee je jouw doelen makkelijker bereikt.


Bekijk de promo voor AXA Home Security


Vraag het briefingsdocument aan


  Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

  Michiel van Haaften

  Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

  Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Bekijk project