Stel hier direct je vraag

Videoproductie in Rotterdam

Je kunt rekenen op een succesvolle videoproductie bij Filmding in Rotterdam. Onze specialisten in video en marketing weten hoe jouw unieke verhaal de kijker kan verleiden.

Filmding helpt je succesvol te zijn. Het geheim? Start met een goede briefing, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk eens de aanpak van klanten zoals Jaga en Topcon. Het verhaal van jouw organisatie effectief in beeld?

Briefingsdocument aanvragen


Bekijk onze showreel


Met film jouw identiteit in beeld

Sinds onze start in 2010 verzorgen wij videoproducties in Rotterdam en daarbuiten. Daarbij kijken we ook strategisch naar het doel van de video. We adviseren je over boodschap, kanaal en timing.

Wij bieden het beste van twee werelden. Strategie en creatie. Marketing en filmkunst. Je komt dan ook verschillende disciplines tegen bij Filmding. Zo stellen we voor iedere videoproductie in Rotterdam het ideale team samen. Het resultaat: een onderscheidende video waarmee je jouw doelen makkelijker bereikt.


Bekijk de promo voor AXA Home Security


Vraag briefingsdocument aan


    Wendy Stevens

    Marketingmanager, Jaga Nederland

    Filmding doet meer dan simpelweg video's produceren.

    Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie. Het resultaat: producties die de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelen. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

    Bekijk project