Stel hier direct je vraag

Videoproducties in 1 dag

Na 10 jaar en ruim 1300 videoproducties staan wij bekend om onze efficiënte manier van filmen. De kwaliteit van ons werk draagt bij aan een sterkere merkidentiteit, meer bereik, omzetstijging en kostenverlaging.

Wil jij ook aan de slag met een doelgerichte videoproductie? Maar zien nog niet alle collega’s het nut van video in? Start dan met een klein budget en bewijs dat video ook voor jullie merk of bedrijf werkt.

Met een goede voorbereiding produceren we in één dag meerdere video’s. Meer videocontent betekent meer contactmomenten met jouw klant. Wil je ook graag de attentie- en interactiewaarde met jouw merk verhogen? Bereik optimaal rendement met jouw budget.

Een beeldimpressie van productie in één dag? Bekijk hieronder een paar voorbeelden.


DB+ | Een productie in één dag


Wat levert het op?

Welke video’s zijn er mogelijk met een eendagsproductie?
Wij produceren bijvoorbeeld…

Online product | 2-3 stuks
Is jouw boodschap op te knippen in meerdere fragmenten? Door slim te re-editen en de storytelling in hoofdstukken in te delen, produceer je meer video’s en dus meer contactmomenten via diverse online kanalen.

Portret employer branding | 2-4 stuks
Maak slim gebruik van de dag door interviews te plannen en laat jouw medewerkers vertellen waarom ze bij jouw bedrijf werken. Voorzien van sfeermateriaal geef je hiermee een uniek inkijkje in de cultuur van jullie bedrijf.

Instructie | 3-5 stuks
Ontzorg jouw service-afdeling door antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Met een uitgekiend beeldend stramien werk je in een dag aan een serie productvideo’s die snel en efficiënt jouw klant helpen.


Kosten en doorlooptijd

Wij streven er altijd naar om zo transparant mogelijk zijn. Dat merk je aan onze communicatie als je met ons samenwerkt.

De kosten van een eendagsproductie zijn afhankelijk van je doelstellingen en de type video’s: bijvoorbeeld aankoopintentie vergroten, sneller de beste nieuwe collega werven, tijd besparen op service-aanvragen etc.

Wij gaan uit van een doorlooptijd van 8 weken (van akkoord tot oplevering). Als de conceptmeeting snel kan plaatsvinden en als het regelen van de opnamelocatie, de hoofdrolspelers en producten soepel verloopt is dat goed voor de productiesnelheid.

Om je alvast op weg te helpen geven we hieronder een indicatie qua budget, het aantal video’s en type productie.


Instructie | 3-5

€ 1.750 - € 3.000 p/st

Product | 2-3

€ 3.000 - € 4.800 p/st

Portret | 2-4

€ 1.750 - € 4.800 p/st


Met welke productie start jij?

  Meer voorbeelden van een eendagsproductie...

  Bekijk hieronder werk met impact.


  Product | AXA Home Security


  Instructie | Jaga Climate Designers


  Portret | Fabory


  Wendy Stevens

  Marketingmanager, Jaga Nederland

  Filmding doet meer dan simpelweg video's produceren.

  Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie. Het resultaat: producties die de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelen. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

  Bekijk project

  Wij zijn Filmding


  Marketing meets filmkunst

  Bij ons vind je het beste van twee werelden. Marketing en filmkunst. Strategie en creatie. Opvallende ideeën en een strak proces. Ons team weet hoe video jou helpt om jouw doelen te bereiken. Wij versterken elkaar met onze eigen expertise en weten als team de meest krachtige audiovisuele boodschap te creëren.

  Sinds onze start in 2010 hebben wij voor ruim 75 bedrijven gewerkt. De meeste horen bij de top 5 in hun sector. Voor onze opdrachtgevers en relaties organiseren wij regelmatig events om kennis en ideeën uit te wisselen. Zo helpen we elkaar om steeds beter werk te leveren.


  Bekijk onze showreel


  Wil je ons eerst beter leren kennen?