Stel hier direct je vraag

Filmding zoekt Producer

Hallo! Wij zijn Filmding … en wij maken films. Uitgesproken en treffend. Sinds onze oprichting in 2010 werken we voor mooie bedrijven met mooie merken. Veel daarvan zijn internationaal georiënteerd. En allemaal willen ze ontzorgd worden bij de productie van video en animatie. Zo geven ze ons de kans om te groeien in ons werk en hoogwaardige films te maken die mensen raken. Films die filmisch zijn en waar ruimte is voor vormgeving en vernieuwing.

Dit doen we met een vast team van ervaren en bevlogen filmmakers. Creatief en strategisch. Zo waarborgen we de kwaliteit van ons werk. En daardoor neemt het aantal projecten toe.

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een Producer die weet hoe het is om klanten en creatieve teams te managen. Word jij blij van het managen van complexe projecten binnen de tijd, en binnen budget? Dan hebben we misschien wel een match!

Jij hebt veel ervaring in de creatieve industrie en hierdoor een mening die door zowel de klant als de interne teams gerespecteerd en gewaardeerd wordt. Als videoproducer ben jij verantwoordelijk voor alle videocontent die we produceren.

Jouw verantwoordelijkheid loopt van praktische zaken, zoals planning en budget, tot inhoudelijk creatieve verantwoordelijkheid. Je houdt op een natuurlijke manier overzicht en je weet precies hoe je het werk dat gedaan moet worden, moet prioriteren. Een planning opzetten, het proces bewaken en het tijdig opleveren hiervan zijn onderdeel van jouw verantwoordelijkheden. Deadlines en meerdere projecten die tegelijk lopen zorgen er voor dat je jij het overzicht houdt. Je team haalt bij jou structuur en overzicht. Jij zorgt ervoor dat afwijkingen in de planning en budget tijdig worden aangepakt en gecommuniceerd richting de klant. Ook bewaak je de inhoud en de boodschap van de video. Jij hebt kennis van en ervaring in het filmvak. Die zet je in om zowel het team als de klant inhoudelijk en creatief mee te nemen in het productieproces. Je krijgt er energie van om nauw samen te werken met je collega’s. Je hebt te maken met je collega van sales, je collega producer, onze management-assistent en ons creatieve team. Samen werken we aan oplossingen voor de klant en de juiste aanpak voor hun vragen.

Het werk waar je als Producer mee te maken krijgen is behoorlijk divers. Van projecten met meer disciplines zoals video, animaties en interactieve content.

Jij:
– Hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een bureau als Producer;
– Hebt een rijbewijs;
– Hebt tenminste HBO werk- en denkniveau;
– Spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels;
– Weet hoe de verschillende onderdelen van een bureau (samen)werken;
– Kan je -indien nodig voor een project- snel aanpassen en leert snel nieuwe dingen bij.

Wat bieden wij?
– De kans om te doen waar je goed in bent en je te verbeteren;
– Opleidings- en ontwikkel mogelijkheden;
– Een goed salaris;
– Gezellige lunches en een leuk team;
– Leuke en gezellige teamuitjes.

Alvast zien met wie je dan samenwerkt?
Check de pagina ‘Over Filmding’ en klik op onze teamleden om hun portretvideo’s te bekijken. Wil je weten wat klanten over ons zeggen? Kijk dan hier.

Heb je interesse?
Stuur een mail naar  Stefanie Daalman met daarbij:
– je motivatie om met ons te werken;
– een link naar je cv;
– je portfolio met voorbeelden van video’s waar je een belangrijke bijdrage aan hebt geleverd.

Sluiten jouw skills aan bij wat wij zoeken? Dan kun je een uitnodiging voor een kennismaking tegemoet zien!

Vragen?
Wil je meer weten, dan kun je Stefanie ook bellen: 073-30 32 788.