Stel hier direct je vraag

Testimonial

Mooi werk geleverd? Reden genoeg om het te delen! Met een testimonial laat je je klanten en relaties delen in je trots, of vertel je aan potentiële klanten hoe anderen jouw product of dienst ervaren.


Hier zit je goed!

Een reactie van een tevreden klant is misschien wel de beste reclame die er is. Zeker voor mensen die overwegen om voor jou te kiezen. Een goede testimonial stelt je potentiële klanten gerust: ‘hier zit ik goed’.

Ook voor bestaande klanten, partners en andere relaties is een testimonial waardevol. Ze blijven betrokken bij de voortgang van je projecten. Ze zien wat voor mogelijkheden je producten en diensten nog meer bieden. En wie weet helpen ze om het goede nieuws te verspreiden. Zo vormen testimonials een sterk middel om de geloofwaardigheid van je merk te vergroten.


Eerlijk verhaal, betrouwbaar merk

In een testimonial laat je bijvoorbeeld zien…
– welke rol een product speelt in het werk van je klant
– hoe je samenwerking met partners in elkaar zit
– wat een project heeft betekend voor de betrokkenen

Zo laat je op een eerlijke manier zien hoe het is om met jouw bedrijf te werken, en wat het voordeel is van je producten of diensten. Daarmee vergroot je niet alleen de geloofwaardigheid, maar ook de betrouwbaarheid van jouw merk.


 

Ervaring in binnen- en buitenland

Filmding heeft al heel wat testimonials mogen maken. We zoeken medewerkers van onze opdrachtgevers op, maar ook klanten, leveranciers en partners. Zo leggen we complete verhalen vast, zowel nationaal als internationaal.

Voorbeelden zien? Bekijk dan deze testimonials