Stel hier direct je vraag

Zie ik je volgende week?

Leuk dat je tijd neemt om mij alvast ‘online’ te ontmoeten.

Sinds 1 juli ben ik onderdeel van het team van Filmding. Ik neem brede ervaring mee: ik werkte als PM’er aan bureauzijde, marketeer aan klantzijde, fotograaf en zelfstandig ondernemer. Met interesse in marketing en strategie – en hoe je die vertaalt naar beeld communicatie.

Waar ik blij van word tijdens mijn werk? Het moment waarop je ziet dat er een open flow ontstaat en collega’s en de klant zich vrij voelen om constructieve feedback te geven. Het streven is de mooiste en meest treffende visuele uiting. Met het idee: samenwerken is een feestje!

In mijn vrije tijd hou ik mezelf bezig met fotografie of bezoek ik het theater, een museum of een goed restaurant. Het kan alle kanten op. Spontaniteit hoort bij mij. Zomaar ergens naartoe gaan, een plek ontdekken en je laten verrassen door al het moois wat je onderweg tegen komt.

Zie ik je de 24ste?

Hartelijke groet,
Monja van Deurzen

Schrijf je in!