Stel hier direct je vraag

//Laten we onze krachten bundelen!

Samenwerking bureaus

Profiteer van de ervaring van creatieve makers en kies voor ontzorging en kwaliteit. Samen met jullie expertise produceren we video content met impact. Wij geloven in het succes van een samenwerking met bureaus. 

Of je nu op zoek bent naar een partij voor een enkele videoproductie of voor een complete videocampagne. Bij Filmding geloven we in co-creatie en denken we het liefst mee vanaf het allereerste contact met jullie klant. Het resultaat: jullie besteden de video content creatie uit met meer focus op jullie eigen core business.

Ja, ik wil graag kennismaken
of ontvang eerst meer informatie


Wie gingen jullie voor...

We werken al samen met full-service reclamebureau FPW Eindhoven, Frappant, agency for brand building and activation en ook met Digital Experience marketing bureau Nine O’Clock Somewhere. Samenwerkingen waar we met onze klanten video content creëeren voor campagnes en projecten.


Co-creatie: Branding campagne van Eurogarant


Samen een merk positioneren

Dat deden we bijvoorbeeld ook met Digital Experience marketing bureau Nine O’Clock Somewhere en creative director Martijn Rijken voor Eurogarant, het kwaliteitslabel in de carrosserie sector in Belgie. Een campagne partnership in online marketing, videomarketing en content creatie.

We produceerden maar liefst 40 video deliverables in twee talen en fotografie! Met de campagne ‘Vakidioten’ schetsten we herkenbare situaties op basis van vier personages die ingaan op de FAQ van de doelgroep van Eurogarant. De mockumentary stijl van de video’s geeft het werk een transparante, menselijke en herkenbare stijl mee. Precies die eigenschappen waar het merk voor staat.

Samen met een slimme online distributiestrategie, ontwikkeld door onze partner Nine O’Clock, mag je deze campagne met recht succesvol noemen. Hieronder zie je voorbeelden van 45s en 15s varianten van een van de personages.


Voorbeeld 15s video persona 'De Plaatslager'


Voorbeeld 45s video persona 'De Plaatslager' (Frans)


Actueel: Samen een gevoel overbrengen

Dat doen we op dit moment bijvoorbeeld samen met full-service reclamebureau FPW Eindhoven voor Landgoed Coudewater. We produceren een brand movie en social video’s, ter promotie van de gebiedsontwikkeling, waarin wonen, werken en leven centraal staat.

Met de brand movie bieden we een inkijkje in het toekomstige leven op Landgoed Coudewater om diverse doelgroepen aan te spreken een huis te gaan kopen in het gebied. Hieronder zie je alvast de sneak peek met behind-the-scenes beelden van onze crew en FPW Eindhoven aan het werk. To be continued… 


Onze crew, jouw externe collega's

Hoe vang je zoiets ongrijpbaars als een cultuur in beeld? Of visualiseer je een expert rol? Bij Filmding kennen we jouw klant graag door en door. We willen begrijpen wat jouw klant uniek maakt en waarom dat zo belangrijk is.

Wij denken niet alleen creatief maar ook strategisch met jullie mee. Door type video en inhoud af te stemmen op de behoeftes van de doelgroep van jullie klant verhogen we de relevantie van de content. Welke doelstelling heeft jullie klant? Employer branding, een product introductie, een beurs of (her)positionering met een brand movie?

Filmding maakt video’s en videocampagnes waarmee jouw klant zich onderscheidt. Dat doen we voor bureaus en hun opdrachtgevers, in de sectoren bouw & techniek, maatschappij & welzijn en leisure & design.

Benieuwd naar onze aanpak?

Werkwijze
of plan een afspraak


Aan de slag?

Als je start met een samenwerking wil je zeker weten dat het klikt als (externe) collega’s.

Na onze kennismaking weet je meer over:

– wat jullie qua videocreatie aan ons mogen uitbesteden

– hoe je meer strategisch de inzet van video naar jouw klant verantwoord

– hoe je steeds meer ogen op het merk van jouw klant richt

Ja, ik wil een afspraak maken
of ontvang eerst meer informatie


Wendy Stevens

Marketingmanager, Jaga Nederland

Filmding doet meer dan simpelweg video's produceren.

Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie. Het resultaat: producties die de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelen. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

Bekijk project

Ja, neem contact op


  reactie binnen 24 uur


  Een greep uit de projecten
  //company-branding //videocampagne
  //beursvideo //case-study //company-branding //employer-branding
  //campagne //company-branding //online-commercial //video-marketing-strategy
  //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy

  Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

  Michiel van Haaften

  Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

  Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Bekijk project