Stel hier direct je vraag

Wassenburg Medical

Een veilige endoscoop voor iedere patiënt. Dat is de missie van Wassenburg Medical. Als wereldspeler ontwikkelen zij innovatieve oplossingen voor het reinigen en desinfecteren van endoscopen.

Hun nieuwe reinigings- en desinfectiemachine, de WASSENBURG® WD4200, legt de lat weer wat hoger. Voor een opvallende productlancering wilde Wassenburg video inzetten. Filmding verzorgde producties die van de WD4200 het gesprek van de dag maakten.

 • Commercial
 • Productfilm

Bijzonder aan dit project

Het idee was om eerst medewerkers en daarna de doelgroep warm te maken voor de WD4200. We maakten een prikkelende teaservideo die bij Wassenburg intern werd ingezet. Dat zorgde voor een spannende aanloop naar de productlancering – en veel nieuwsgierigheid onder de salesmedewerkers. Zij gaan natuurlijk graag op pad met een baanbrekende oplossing.

Korte tijd daarna verscheen de informatieve productvideo. Een combinatie van film en (3D-)animatie, waardoor je ook de werking aan de binnenkant te zien krijgt.

De voice-over en de teksten in beeld geven de belangrijkste USP’s overtuigend mee.

Resultaten voor de klant

De video’s leverden zowel intern als extern veel enthousiasme op. Met de Engelstalige voice-over en met ondertiteling in meerdere talen is de productvideo geschikt voor de internationale markt waarin Wassenburg opereert.

Brigitte Franssen, Marketingmanager, Wassenburg Medical

‘Niet ieder bureau snapt exact wat je over wilt brengen.’

Testimonial Wassenburg medical

Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //beursvideo //explainer-video //productfilm
  //company-branding //employer-branding //mission-statement //portret-video

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.