Stel hier direct je vraag

Jaga Climate Designers

Vroeger kwamen de producten van Jaga bij eindgebruikers terecht via distributeurs. Door de jaren heen wisten steeds meer eindgebruikers zelf de weg naar Jaga via het internet. Daarom wilde Jaga haar branding en B2C strategie verbeteren.

In nauwe samenwerking lanceerden we enkele productcommercials. Het aantal offerte-aanvragen nam snel toe. Voor Jaga aanleiding om Filmding te vragen naar een internationale videomarketingstrategie.

 • Bedrijfsfilm
 • Company branding
 • Instructiefilm
 • Productfilm

Bijzonder aan dit project

Op basis van een aantal strategische sessies hebben we samen een meerjarenplan opgesteld. Daarmee zetten we de prioriteiten van Jaga om in doelgerichte video’s.

De keuzes die we maken voor sterke beeldcommunicatie baseren we op de videomarketingstrategie en op de kernwaarden van Jaga. Zo komt hun bijzondere bedrijfscultuur tot leven in de video’s. Dat werkt onderscheidend, creëert een connectie met de doelgroep en maakt medewerkers trots (en ons ook).

De resultaten voor de klant

Bekijk de case study van Jaga waarin o.a. de marketingmanager vertelt over de aanpak en hoe het bereik met video steeds groter wordt.

Inmiddels maken we video’s voor gebruik in alle zes landen waar Jaga gevestigd is. Via distributeurs worden de video’s ingezet in 35 landen.

Wendy Stevens, Marketingmanager, Jaga Nederland

‘Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie.’

Testimonial Jaga
Videoproductie product commercial Jaga Climate Designers

Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //company-branding //employer-branding //explainer-video //productfilm

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.