Stel hier direct je vraag

Jaga Climate Designers

Een revolutionaire techniek, pakkend in beeld
Bekijk de case study

duurzame koeling, verwarming en ventilatie
400+ medewerkers
Vestigingen in 6 landen | distributie 35 landen

Vroeger waren de innovatieve oplossingen van Jaga verkrijgbaar via distributeurs. Met de opkomst van het internet kwamen klanten steeds meer in direct contact met Jaga. Daar hoort goede marketing en communicatie bij. Jaga vroeg Filmding om video’s te maken voor de belangrijkste producten. Hier zie je een mooi voorbeeld.

 • Bedrijfsfilm
 • Company branding
 • Instructiefilm
 • Productfilm

Bijzonder aan dit project

Wat mooi werkt in de eerste video hierboven, is de overgang van video naar animatie. Daarmee wordt de bijzondere techniek van Jaga geïllustreerd.

Er is nog iets dat goed werkt in deze videoproducties. Iedere keer komt de bijzondere cultuur van Jaga beter in beeld, omdat we scripten en filmen op basis van hun kernwaarden. Daarmee hebben de video’s een sterke onderscheidende werking.

De eerste productvideo’s leverden Jaga al snel extra offerte-aanvragen op. Inmiddels maken we video’s voor gebruik in alle zes landen waar Jaga gevestigd is. Via distributeurs worden de video’s ingezet in 35 landen.

Jaga merkte in hun sector een verschuiving van evenementen naar online. De video’s zorgen ervoor dat het persoonlijke karakter van bijvoorbeeld een beurs ook goed overkomt via de website en social kanalen.

Overal dragen de video’s bij aan meer vertrouwen bij de klant. Omdat de producten in beeld worden gedemonstreerd, wordt de aankoopintentie groter dan het geval is met alleen een goede website en brochures.


Geïnteresseerd in een videoproductie?

Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //beursvideo //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.