Stel hier direct je vraag

Synerlogic

Synerlogic, opgericht in 1905, produceert en distribueert onder meer (vee)voedingsadditieven, basischemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Dat doen ze voor ruim 40.000 klanten wereldwijd. Veel daarvan werken in de levensmiddelenindustrie, in de melkveehouderij en in car- en truckwash en tankcleaning.

Voor dat laatste onderdeel heeft Synerlogic een speciale divisie: Carclin. Filmding verzorgt video voor Carclin en ondersteunt bij hun social activiteiten.

 • Case study
 • Productfilm

Bijzonder aan dit project

In hun eigen productiefaciliteit en laboratorium ontwikkelt Carclin innovatieve, duurzame reinigingsmiddelen voor auto’s en vrachtwagens. Die worden gedistribueerd in heel Europa. Maar wat vinden de klanten ervan? Wij brachten het verhaal van Eikelenboom European Food Transport in beeld in Bergen op Zoom.

Resultaten voor de klant

Dit is een effectieve manier om je kennis, expertise en klantgerichtheid in beeld te brengen. Bovendien betekent het verhaal van een ervaringsdeskundige extra bewijslast.

Da’s geruststellend voor de prospect die zich oriënteert.

De case doet zijn werk via verschillende online kanalen en in salesgesprekken en -presentaties. We hebben er Duits- en Engelstalige versies van opgeleverd zodat Carclin de internationale doelgroep aanspreekt.


Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //explainer-video //online-commercial //productfilm
  //company-branding //employer-branding //productfilm

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.