Stel hier direct je vraag

Solar Power Systems

Solar Power Systems is een Vlaamse specialist in zonnepanelen en groene stroom. Nu iedereen moet bijdragen aan een duurzamere wereld, pakt Solar Power Systems een voortrekkersrol.

Het bedrijf zet een beweging in gang: de groene golf. Om te laten zien waar deze beweging voor staat – en de kijker uit te nodigen om aan te haken.

Bekijk de case video waarin de eigenaar en de marketingmanager uitleg geven over een alternatieve aanpak om jouw bedrijf te positioneren.

 • Campagne
 • Company branding

Bijzonder aan dit project

In samenwerking met Solar Power Systems kwamen we tot een complete videocampagne. In plaats van direct hun product onder de aandacht te brengen, laten ze zien welk verschil een groene levensstijl maakt.

De video’s werden campagnematig ingezet. Stap voor stap maak je, via diverse personages, kennis met de groene golf en met de kernwaarden van Solar Power Systems. Uiteindelijk vertelt de brand movie over hoe eenvoudig het is om mee te doen met de groene golf.

Testimonial video

Resultaten voor de klant

De video’s hadden een groot bereik op verschillende eigen kanalen van Solar Power Systems. Een mooi bij-effect: hiermee zijn zij een voorbeeld voor andere bedrijven. Ze laten visie zien en claimen hun positie als groene pionier.

Bekijk de behind the scenes video van ons team aan het werk.

Luc Martens, eigenaar Solar Power Systems

‘Aan de hand van een filmpje kun je je bedrijf ook op een heel andere manier voorstellen. Met veel meer gevoel. … En dat heeft veel meer effect.’


Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videoproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy
  //2d-3d-animatie //productfilm

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.