Stel hier direct je vraag

Solar Power Systems

Solar Power Systems is een Vlaamse specialist in zonnepanelen en groene stroom. Nu iedereen moet bijdragen aan een duurzamere wereld, pakt Solar Power Systems een voortrekkersrol.

Het bedrijf zet een beweging in gang: de groene golf. Voor iedereen die een verschil wil maken.

Na een eerdere samenwerking met Filmding kwam Solar Power Systems bij ons terug voor films over de groene golf. Om te laten zien waar deze beweging voor staat – en de kijker uit te nodigen om aan te haken.

 • Campagne
 • Company branding

Bijzonder aan dit project

In samenwerking met Solar Power Systems kwamen we tot een compleet videopakket. De kijker volgt verschillende fictieve personages die laten zien waar de groene golf voor staat.

De video’s werden campagnematig ingezet. Stap voor stap maak je kennis met de groene golf en met de kernwaarden van Solar Power Systems. Uiteindelijk zie je de brand movie waarin de urgente boodschap centraal staat.

Testimonial video

Resultaten voor de klant

Deze aanpak plaatst het werk van Solar Power Systems in een bredere context. In plaats van direct hun product onder de aandacht te brengen, laten ze zien welk verschil een groene levensstijl maakt. En hoe dat voor de nieuwe generaties vanzelfsprekend moet worden.

In korte tijd werden de video’s duizenden keren getoond op verschillende eigen kanalen van Solar Power Systems. Een mooi bij-effect: hiermee zijn zij een voorbeeld voor andere bedrijven. Ze laten visie zien en claimen hun positie als groene pionier.


Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy
  //2d-3d-animatie //productfilm

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.