Stel hier direct je vraag

DYKA

DYKA is thuis in duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas en energienetwerken. In heel Europa. Ze produceren kunststof leidingsystemen, verzorgen het reken- en tekenwerk en geven advies. Met hun leidingsystemen speelt DYKA een belangrijke rol in de verduurzaming van bijvoorbeeld woning- en utiliteitsbouw.

Daar is veel over te vertellen, aan zowel klanten als prospects. En met alleen woorden krijg je het allemaal niet zomaar uitgelegd. Filmding ondersteunt DYKA met verschillende videoproducties.

  • 2D-/3D Animatie
  • Productfilm

We hebben bijvoorbeeld een 2D-animatie geproduceerd over Vacurain, een efficiënt waterafvoersysteem voor daken. Projectontwikkelaars en andere geïnteresseerden krijgen kort en krachtig uitgelegd wat het verschil is met conventionele systemen. Deze animatie wordt gebruikt door DYKA-medewerkers in de Benelux, maar ook door collega’s in onder meer Polen en Tsjechië.

Verder maken we bijvoorbeeld beursvideo’s en instructievideo’s voor DYKA. Zo hebben we rond de lancering van de nieuwe website een instructievideo voor ‘Mijn DYKA’ verzorgd. En maakten we 3D-animaties voor de BIM Revit-pakketten van DYKA, gericht op opdrachtgever, aannemer, architect en installateur.

De video’s zijn geschikt voor gebruik in alle landen waarin DYKA actief is. Via de website en verschillende online campagnes doen ze hun werk, zegt marketeer Darja Murzina: “De video’s helpen ons om potentiële klanten te overtuigen van de waarde van onze producten, de aandacht te verdienen op social media en om goed te informeren.”


Wil jijzelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videproductie


    Vergelijkbare samenwerkingen

    //company-branding //employer-branding //explainer-video

    Zelf goed voorbereid aan de slag?

    Vraag het gratis briefingdocument aan.