Stel hier direct je vraag

AXA Home Security

Al zo’n 120 jaar is AXA Home Security een vooraanstaande naam als leverancier van inbraakveilig hang- en sluitwerk. AXA Home Security vroeg Filmding om campagnematig korte films te maken die het gevoel van veiligheid weergeven.

Bekijk de case video over de aanpak en hoe het bereik met de inzet van video steeds groter wordt.

 • Company branding
 • Productfilm

Bijzonder aan dit project

Het doel van de video’s: mensen bewust maken van inbraakgevaar – en inspireren om de tips en oplossingen van AXA te bekijken. We verbeelden herkenbare situaties waarin het gebruik centraal staat.

De aanpak is seriematig, afgestemd op de campagne behoeftes van AXA. Met een slimme productieplanning en bijpassende creatieve scripts creëren we zoveel mogelijk video deliverables. Bekijk een van de zomercampagne video’s hier.

De resultaten voor de klant

We behalen met de aanpak een hoog rendement. Inmiddels creëren we jaarlijkse nieuwe videocontent voor de campagnes van AXA Home Security. Zowel het bereik als de interactie met de content wordt steeds groter.

Menno Bouwes, Business Line Manager, AXA Home Security

‘De inzet van video gaf precies de ‘magic’ die de campagne nodig had. Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee. Hiermee presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.’

Testiomonial Axa Home Security

Wil jij zelf aan de slag?

Wij helpen je succesvol zijn met videomarketing | videoproductie


  Vergelijkbare samenwerkingen

  //company-branding //employer-branding //explainer-video //productfilm
  //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy

  Zelf goed voorbereid aan de slag?

  Vraag het gratis briefingdocument aan.