Stel hier direct je vraag

Even kennismaken: Stefanie Daalman


Mijn werk bij Filmding

Mijn rol bij Filmding is behoorlijk divers. Als management-assistent ben ik verantwoordelijk voor HR, neem ik het voortouw in communicatie en ben ik betrokken bij sales. Van die afwisseling krijg ik energie.

Daarnaast ben ik graag een verbindende factor tussen de filmmakers en het management. We zijn op ons best als we een sterk geheel vormen.

Stefanie Daalman, management-assistent

 

 

 


Drie dingen die mij inspireren

Lezen en films kijken: ik word graag aan het denken gezet door mooie verhalen. Een paar filmtips: Carol, Capharnaum en The Professor and the Madman.

Wandelen: dagelijks minimaal 10.000 stappen! Door Gorinchem, over de stadswallen en Buiten de Waterpoort, en ook in de polder rondom ons leuke stadje. Langs de rivier met uitzicht op Slot Loevestein, prachtig!

Eigenlijk komt inspiratie op allerlei momenten: tijdens het koken voor vrienden en familie, creatief bezig zijn met onze tuin, of tijdens een mooi ritje te paard.


Eén van de projecten waar ik trots op ben


Maak ook kennis met mijn collega's!