Stel hier direct je vraag

Even kennismaken: Max Peters


Mijn werk bij Filmding

Veel bedrijven willen met video opvallen op social media en zo in beeld blijven bij hun publiek. Maar dat is niet zo eenvoudig. Ieder social kanaal vraagt iets anders van een video.

Ik help onze klanten om daar slim mee om te gaan. Dat doe ik als filmmaker en editor, maar ook door tips en begeleiding te bieden.

Max Peters, social video creative

 

 

 


Wat mij inspireert

Bea Lubas, food photographer: haar boeken inspireren mij om mezelf uit te blijven dagen en out-of-the-box te denken. Je leert door te doen en door fouten te maken. Zo is zelf ook begonnen.

Sporten: na een lange werkdag sporten en helemaal nergens aan denken is één van de fijnste dingen die er zijn. Zo maak ik mijn hoofd leeg, zodat ik daarna weer met een frisse blik tegen dingen aan kan kijken.

Eten/koken: ik probeer elke dag om van iets gewoons iets speciaals te maken. Nieuwe dingen proberen, andere combinaties maken. Soms vegetarisch, soms koolhydraatvrij, noem maar op. Ik kan hier eindeloos over nadenken!


Eén van de projecten waar ik trots op ben


Maak ook kennis met mijn collega's!