Stel hier direct je vraag

Even kennismaken: Astrid Spraakman

Mijn werk staat geheel in het teken van anderen hun werk goed kunnen laten doen. Als het team een mooie productie kan neerzetten, als de klant en wij op elkaar ingespeeld raken, en iedereen weet waar ze aan toe zijn, dan ontstaat er een mooie flow. En dan ben ik een hele blije producer!

Astrid Spraakman, creative producer

 

 

 


Mijn top 3 inspiratiebronnen

Boeken! Zo’n 40+ per jaar. Mijn lievelings is vooralsnog ‘Een klein leven’ van Hanya Yanagihara.

Buiten. Wandelen, fietsen, buiten sporten, op vakantie naar de bergen, als ik maar genoeg tijd in de natuur kan doorbrengen.

Maken. Hobby’s zijn echt underrated. Ik vind het met een fulltime baan heel fijn om daarnaast nog genoeg eigen dingen te doen hebben. Op dit moment zit maken hem voor mij vooral in tekenen.


Eén van mijn favoriete projecten tot nu toe


Maak ook kennis met mijn collega's