Stel hier direct je vraag

Even voorstellen...

Als social video specialist bij Filmding houdt ik mij bezig met het maken en begeleiden van social media gerelateerde visuele content. De reputatie van een bedrijf wordt tegenwoordig veelal afgemeten aan de zichtbaarheid op social media. Mijn rol is dat ik de content maak die deze reputatie onderschrijft en/of verbetert nagelang de doelstellingen.

Naast Filmding heb ik tal van interesses. Zie mijn portretvideo om meer over mij te weten te komen.

Max Peters
Social Video Creative

 

 

 


Portretvideo | Max Peters


Werk waar ik trots op ben?

Naast de social media uitingen die ik maak voor Filmding en klanten maak ik ook regelmatig andere video uitingen voor klanten. Een klant waar ik dit vaak voor doe is Topcon. In dit geval heb ik een video gemaakt waarbij er wordt ingespeeld op de huidige situatie rondom COVID-19. Met bestaand beeldmateriaal was het aan mij om opbouwend en inspirerend verhaal neer te zetten. De video is in zes talen opgeleverd.

 

 

 

 


Werk waar ik trots op ben!


Promotievideo | Social concept in kennismakingspresentatie


Ook ben ik verantwoordelijk voor...

Naast het maken van social video content voor diverse klanten houdt ik ook onze social kanalen bij. Dit betekent wekelijks posten van (video) content op verschillende platformen, het maken van content kalenders, behind-the-scene content maken en nog veel meer!

Ook houd ik me regelmatig bezig met het maken van motion graphics. Dit uit zich vooral in het maken van logo animaties, intro’s, outro’s en naambalken. Op deze manier draag ik nog extra bij aan de mooie en grote producties die Filmding maakt!


Klantreferentie


Wil je naast mij ook andere collega's leren kennen?

Roadmovie