Stel hier direct je vraag

Onderscheidende films

Als specialisten in zowel filmproductie als –marketing begeeft Filmding zich in twee werelden tegelijk. Die van creativiteit en die van strategie. In ons proces gaan die twee steeds hand in hand. Zo zorgen we dat je niet met een standaard filmpje de wereld in gaat. We maken uitgesproken films, zowel video’s als animaties. Films die het echte verhaal van jouw organisatie vertellen. Films die laten zien waarom jullie uniek zijn. Films die de kijker weten te raken. Kortom: films die tot de verbeelding spreken. Oprecht, origineel en opvallend.

Film is ons ding, sinds 2010. In binnen- en buitenland. Bekijk onze diensten hieronder en check ook onze eerdere projecten.

Jouw uitgesproken partner

Nieuwsgierigheid zit in ons DNA. We willen jouw verhaal door en door leren kennen zodat we het treffend kunnen verbeelden. We werken intensief met je samen, durven kritisch te zijn en denken hardop met je mee. Je wordt volop betrokken bij het proces, al doen we het zware werk natuurlijk zelf. Intussen blijven we je inspireren met nieuwe ideeën waarvan we geloven dat ze je verder helpen, bijvoorbeeld tijdens de Filmding CollegesWe zijn je uitgesproken partner voor de lange termijn. Zo zorgen we dat je films wezenlijk bijdragen aan je strategische doelstellingen. Zowel intern als extern.

Met wie je straks te maken krijgt? Ontmoet ons team hieronder!Wat doen we anders dan anderen?

Wat we níet doen: een lijstje wensen ophalen en die simpelweg afvinken. We doen ook niet wat al veel te vaak wordt gedaan. De medewerker filmen die aan de balie doet alsof ie aan het bellen is? Of andere clichés die je in negen van de tien bedrijfsfilms ziet? Nee, we maken liever die tiende film.

Wat we dan wél doen? We zoeken het verhaal dat kenmerkend is voor jou. We leren je goed kennen, werken intensief met je samen, rapporteren tussendoor zodat alles helder is. En bovenal maken we onderscheidende films. Met beelden die bij niemand anders passen dan bij jullie.


Of bekijk je liever onze bedrijfsfilm?


Het team

Roel van Diek

Chef dé Command

Femke de Bruijn

Vrolijke Kennisgever

Kimberly Koopmans

Deadline Activist

Chris de Krijger

Gepassioneerde Conceptdenker

Jos Meijers

Aandachtige Conceptdenker

Jeroen Bronckers

Bevlogen Filmmaker

Maarten van den Berg

Toegewijde Filmmaker

Tom Pfeifle

Gedreven Filmmaker

Andreia Dobrota

Fantasierijke Animator

André Ansems

Prikkelende Sprinter

Lisanne Versteeg

Enthousiaste Verkenner

Jos Rouw

Kernachtige Woordzoeker