Stel hier direct je vraag

Hallo Jeroen,

Aanvullend op onze gesprekken deel ik jullie hierbij een serie aan film-producties ter inspiratie. De films variëren in zowel het positioneren van individuele personen als het uitdragen van de merkindenteit van het bedrijf.

Ik heb diverse voorbeelden verzameld, maar besef dat jullie situatie er niet bij zit. Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en cultuur. Met film gaan we die voor andere zichtbaar maken. De vertelwijze kan op tientallen verschillende manieren. Gebruik de voorbeelden om vooral te ontdekken wat je niet zou willen. Zo komen we dichterbij wat jullie organisatie gaat versterken.


Prikkelende Sprinter

 

 

 


Filmding | Merkidentiteit

Als team hebben we begin dit jaar besloten onszelf nog sterker te positioneren als thought leader.
De kernwaarden die we hanteren zijn Jazz, Lef, Ziel en Verbeelding.
En onze nieuwe belofte is “Beter bekeken”.

Als we onze cultuur omschrijven, dan spreken we over verwondering en samenwerking.
Allen vastgelegd in ons merkpaspoort.


Filmding | Visual Storytelling


Jaga - Brand identity

Jaga is wereldwijd één van de meest vooraanstaande partijen op het gebied van design radiatoren. In 2019 zijn we een campagne gestart waarbij film ingezet wordt om het merk te laden. De videoproducties worden opgeleverd in vijf talen en gebruikt in 35 landen.

Dit jaar staan er 10 opnamedagen gepland voor casestudies, klantreferenties, training-/supportvideo’s, rondleiding fabriek, corporatefilm, bedrijfsfilm, social video’s e.d. Hiervoor bezoeken we diverse locaties in 4 landen. In 2021 breiden we het aantal casestudies en klantreferenties verder uit.

Met onderstaande films tonen we graag aan dat we vanuit niets een merkidentiteit kunnen bouwen op basis van een serie draaidagen, goede voorbereiding en ruimte om lef te tonen in de montage.


Productvideo B2C | Strada (NL)


Productvideo B2B | Briza (EN)


Jaga | Kernwaarden 1/5 - Dream a Future


Jaga | Kernwaarden 4/5 - Awake the artist


Jaga | Fabrieksimpressie (V2)


Wendy Stevens

Marketingmanager, Jaga Nederland

Filmding doet meer dan simpelweg video's produceren.

Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie. Het resultaat: producties die de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelen. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

Bekijk project

Axa | Samen maken we Nederland veiliger

Eén van Nederlands beste marktleiders op het gebied van hang- en sluitwerk is Allegion. Beter bekend onder de naam AXA Home Security en Axa Bike Security. Zij leveren een veilig gevoel door kwalitatief hoogwaardige producten te maken en vermarkten via zowel B2B als B2B2C. Te bevordering van hun merkidentiteit en stimuleren van de omzet, zijn ze samen met Filmding aan de slag gegaan met het maken van productvideo’s.

In samenwerking met het marketingteam van Allegion hebben we vooraf de gewenste beeldidentiteit vastgesteld t.o.v. de concurrentie en eigen kernwaarden. Toen dit bepaald was zijn we een geschikte locatie gaan zoeken om de eerste 3 (van de 21) productvideo’s op te nemen. Om de kosten te drukken is een deel van de voorbereiding door opdrachtgever gedaan. Het resultaat vanuit de eerste serie is stijging van de omzet, enthousiasme bij eigen werknemers en onderscheidende positionering in de markt.

Voor komend jaar breiden we het aantal productvideo’s uit, maken we de bedrijfsfilm, een serie social uitingen voor Instagram, Linkedin en Facebook en nog diverse how-to-video’s.

 


AXA - Oyster


AXA - Vakantieklusser - Versie einde 1


AXA - Vakantieklusser - Versie einde 2


AXA - Deurbeslag


AXA Menno Bouwens

Menno Bouwens

Business Line Manager, AXA Home Security

Door onze video's presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Onze producten maken je huis veiliger. Met korte filmpjes wilden we laten zien dat je zorgeloos thuis kunt zijn. We zochten contact met verschillende bureaus. Filmding vertaalde onze wensen direct het best.

‘Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee’
Naast de geplande films, ontstond spontaan het idee voor de Vakantieklussers-campagne met video. De inzet van video gaf precies de ‘magic’ die de campagne nodig had. Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee. Hiermee presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Bekijk project

Wil je ons beter leren kennen?

Filmding | Roadmovie | Homepage


70+

Klanten

1.300+

Video's gemaakt

10.000+

Tosti's gegeten