Stel hier direct je vraag

Hallo Irena en Tom,

Om jullie de kracht van video te laten zien delen we inspirerend werk waar we trots op zijn. Deze pagina is speciaal ingericht ter ondersteuning van het digitale briefingsmoment.

Ik begeleid jullie mondeling door de pagina.


Prikkelende Sprinter

Filmding | Showreel


Jaga - Brand identity

Jaga is wereldwijd één van de meest vooraanstaande partijen op het gebied van design radiatoren. Duurzaamheid en innovatie lopen als een rode draad door de bedrijfsvoering. In 2019 is er een campagne gestart en sindsdien wordt film ingezet om het merk te laden. De videoproducties worden opgeleverd in vijf talen en ingezet in 35 landen.

Producties die reeds zijn opgeleverd: casestudies, klantreferenties, training-/support video’s, rondleiding fabriek, corporate film, bedrijfsfilm, social video’s en meer. Hiervoor bezochten we diverse locaties in 4 landen. In 2021 breiden we het aantal casestudies en klantreferenties verder uit.

Na de uitwerking van een videomarketingstrategie is er een advies uitgebracht voor welke type video’s benodigd waren gekoppeld aan doelgroep en de momenten in de klantreis. De productvideo Jaga Strada Hybrid is een voorbeeld in de B2B2C-markt. Hieronder zijn ook de corporate film en de fabrieksimpressie te zien.


Productvideo | B2C


Jaga | corporate film


Jaga | fabrieksimpressie


Wendy Stevens

Marketingmanager, Jaga Nederland

Filmding doet meer dan simpelweg video's produceren.

Filmding denkt strategisch mee over onze boodschap en de inzet van online communicatie. Het resultaat: producties die de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelen. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

Bekijk project

Wassenburg Medical

Niet al ons werk is publiekelijk zichtbaar. Zo werken we voor Wassenburg Medical, een wereldwijd vooraanstaand bedrijf in het ontwikkelen van o.a. endoscoop systemen. Deze systemen worden over de hele wereld ingezet met hoogste producteisen. Tenslotte gaan endoscopen het menselijk lichaam met als risico dat bacteriën worden overgedragen van patiënt naar patiënt.

Voor de productlancering van de WD4200 waren er een aantal uitdagingen. Het systeem was nog niet beschikbaar om te filmen, beschikt over nieuwe technologiën die doelgroep nog niet kent en het beeldmateriaal dient bij lancering van het product beschikbaar te zijn.

Een combinatie van filmmagie en 3D-animatie zorgde voor onderstaande film en een serie aan teasers in aanloop naar lancering. Mede op basis van deze productie wordt het salesproces versnelt en worden er eerder orders afgenomen.


Wassenburg | Productlancering


Wassenburg | Productteaser


Brigitte Franssen

Marketingmanager, Wassenburg Medical

Niet ieder bureau snapt exact wat je over wilt brengen.

“Wij wilden video inzetten om een nieuw product intern en extern goed te lanceren. Filmding schakelde snel mee in coronatijd.

De juiste vertaalslag
Niet ieder bureau snapt exact wat je over wilt brengen en is in staat de juiste vertaalslag te maken. Filmding snapt dat heel goed en levert kwaliteit.”

Bekijk project

Hydrozorg - Casestudy

Filmding werkt graag voor top 5 bedrijven in hun sector. Meestal zijn dit grote gestructureerde organisaties met een (inter)nationaal karakter. In het geval van Hydrozorg ligt dit anders.

Dit ambitieuze Zeeuwse bedrijf wist een grootschalige tender te winnen en wilde dit project op beeld vastleggen om andere grote organisaties te laten zien dat ze dergelijke omvangrijke projecten aan kunnen met 35 medewerkers.

Voor dit project mochten we 3 dagen op pad in een periode van 2 maanden. Omdat dit budgettair aardig doortelt hebben we geadviseerd om de casestudy documentair te filmen. Hierdoor kan het beeldmateriaal ook nog op andere manieren gebruikt worden. Cumulatief werden de kosten hoger, maar de kosten per video gingen fors omlaag. Met meer investering werd er meer bereikt en uiteindelijk flink bespaard. Da’s beter bekeken!

 


Klantreferentie


Social video content

Om zoveel mogelijk rendement te realiseren is het belangrijk om voorafgaand aan de productie(s) na te denken over alle social uitingen. Met een doordachte aanpak en een goede voorbereiding levert Filmding niet alleen bijv. een corporate film of een case study maar bieden we ook de mogelijkheid om het materiaal op andere manieren in te zetten. Denk hierbij aan korte video snippets van 15-30 sec. voor employer branding doeleinden, teasers voor een event of campagne of het re-editen van bestaand beeldmateriaal.

Filmding presenteert een creatief audiovisueel concept met verschillende social formats. Video scoort het beste op alle social kanalen dus zorg dat je opvalt met bewegende content. Van geanimeerde teksten in foto’s tot compilaties (behind-the-scenes) video’s, alles is mogelijk. In het proces bekijken we de huidige kanalen, de concurrentie en bieden we aan de hand van doelen een beeldtaal perspectief met een onderscheidend vermogen. Wij werken met (maatwerk) pakketten. Meer informatie (o.a. prijslijst en aanpak) is op verzoek beschikbaar.


Filmding | social video


Animatie & motion graphics

Hieronder ter inspiratie de animatie- en motion graphic-showreels.


Filmding | Animatie showreel


Filmding | Motion graphic showreel


Wij zijn Filmding

Bij Filmding brengen we steeds het beste van twee werelden bij elkaar. 

Je merkt het aan de manier waarop we werken: in een sterke structuur mét ruimte voor verwondering. Je merkt het als we jouw verhaal in beeld brengen: het is inhoudelijk raak én spreekt tot de verbeelding. En je merkt het aan wat ons werk je oplevert: enthousiaste kijkers én een onderscheidend merk. Da’s beter bekeken.

Ratio en emotie. Denken en maken. Marketing en filmkunst. Voor ons is het allemaal als yin en yang. We zijn je filmpartner met marketingkennis: we denken strategisch en creatief met je mee. Daarom organiseren we ook inspirerende kennissessies en workshops.


Filmding | Roadmovie


Wil je ons beter leren kennen?

70+

Klanten

1.300+

Video's gemaakt

10.000+

Tosti's gegeten


Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

Michiel van Haaften

Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Bekijk project