Stel hier direct je vraag

Inspiratie voor een succesvol 2020

Een belangrijke basis van samenwerken is delen van kennis. Filmding heeft verstand van videomarketing en deelt die kennis graag met (toekomstige) klanten. Voor ons een kleine moeite, voor jou als ontvanger belangrijke toegevoegde waarde.

Jaarlijkse helpen we tal van bedrijven met bepalen van videostrategie en videobudget. Omdat we de samenwerking zoeken bieden we jou dit ook aan.

Wat we er voor terug willen? Open communicatie en vertrouwen.

 


Kosteloze afspraak

Welke doelen staan er bij jullie op de agenda voor 2020? En welke waarde voegt de strategische inzet van videocommunicatie daaraan toe?

Tijdens ons gesprek kun je daar kosteloos met mij over sparren. Ik deel kennis en inzichten die ik heb opgedaan bij honderden bedrijven die de kracht van video benutten in hun marketingmix.

Als strategische partner zijn wij per project in te zetten, als je collega op afstand. Wij leven ons grondig in in jouw zakelijke doelen – en vertalen die naar onderscheidende video’s en animaties. Ik geef je graag direct concreet advies. Je kunt je voorstellen dat het een waardevol uur wordt!

Maak een afspraak

Gratis e-ticket

Omdat onze hersenen beeld 10x sneller verwerken dan tekst, is Visual Storytelling een effectieve manier om je merk te presenteren en de betrokkenheid van je publiek te vergroten.

Tijdens editie 20 van het Filmding College doe je essentiële kennis op over dit thema. Naast mijn ervaringen hoor je ook het verhaal van twee inspirerende gastsprekers – vol praktische tips. Claim nu jouw kortingscode, zodat je gratis aanwezig bent bij dit College t.w.v. € 195,-

Tijdens dit event op donderdagmiddag 30 januari a.s. is er volop tijd om gelijkgestemden te ontmoeten. In het publiek tref je voornamelijk directieleden en specialisten op het gebied van HR, communicatie en marketing.

Kortingscode opvragen

Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

Michiel van Haaften

Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Bekijk project