Stel hier direct je vraag

Inspiratie voor een succesvol 2021

Een belangrijke basis van samenwerken is het delen van kennis. Filmding heeft verstand van videomarketing en deelt die kennis graag met (toekomstige) klanten. Voor ons is het een kleine moeite, voor jou als ontvanger is het van toegevoegde waarde.

Jaarlijkse helpen we tal van bedrijven met het bepalen van videostrategie en videobudget. Omdat we onze relatie waarderen, bieden we jou dit ook aan. Open communicatie en vertrouwen vinden we daarbij belangrijk.

Wat we precies aanbieden, lees je hieronder. De keuze is aan jou! Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet,
André Ansems

 

 


75+

bedrijven bediend

1300+

videoproducties

9+

klanttevredenheid


Kosteloze afspraak

Welke doelen staan er bij jullie op de agenda voor 2021? En welke waarde voegt de strategische inzet van videocommunicatie daaraan toe?

Tijdens ons gesprek kun je daar kosteloos met één van ons over sparren. Wij delen kennis en inzichten die we hebben opgedaan bij honderden bedrijven die de kracht van video benutten in hun marketingmix.

Als strategische partner zijn wij per project in te zetten, als je collega op afstand. Wij leven ons grondig in in jouw zakelijke doelen – en vertalen die naar onderscheidende video’s en animaties. We geven je graag direct concreet advies.

Je kunt je voorstellen dat het een waardevol uur wordt!

Maak een afspraak

Gratis cursus videomarketing

Je hebt vast al door dat goede video marketing steeds belangrijker wordt. Succesvolle bedrijven zetten video marketing in om hun bereik te vergroten, lang top-of-mind te blijven en meer omzet te genereren.

Maar hoe pak je dat aan? En hoe weet je zeker dat je jouw budget optimaal benut?

Wij delen graag onze kennis om jou te helpen succesvol te zijn. Meld je aan voor onze gratis cursus videomarketing. Je krijgt dan iedere maand één video met praktische tips en voorbeelden. Zo weet je zeker dat je de beste keuzes maakt bij elke videoproductie.

Er staan 10 video’s voor je klaar. In 3 à 5 minuten per video leer je de ins en outs van videomarketing.

Inschrijven cursus

Een voorbeeld uit de mini-cursus | Zo kom je tot een doelgerichte videoproductie


AXA Menno Bouwens

Menno Bouwens

Business Line Manager, AXA Home Security

Door onze video's presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Onze producten maken je huis veiliger. Met korte filmpjes wilden we laten zien dat je zorgeloos thuis kunt zijn. We zochten contact met verschillende bureaus. Filmding vertaalde onze wensen direct het best.

‘Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee’
Naast de geplande films, ontstond spontaan het idee voor de Vakantieklussers-campagne met video. De inzet van video gaf precies de ‘magic’ die de campagne nodig had. Al is een filmpje kort, je geeft veel gevoel mee. Hiermee presenteren we onszelf écht anders dan concurrenten.

Bekijk project