Contact

Filmpakket

Wil je film inzetten voor verschillende doelen? Dan heb je waarschijnlijk verschillende films nodig. Schakel je daar het liefst één partij voor in die je door en door kent? Dan vind je wat je zoekt in een filmpakket van Filmding.


Verschillende doelen, verschillende films

Ieder doel geeft andere voorwaarden mee aan een film. Zoals je ook voor ieder kanaal een andere aanpak hanteert. Zoek je bijvoorbeeld de sociale media op? Dan houden we rekening met een korte spanningsboog en het feit dat veel mensen een film kijken met het geluid uit. En zo is er op ieder kanaal meer om bij stil te staan.

Met een wervingsfilm stel je jezelf anders voor aan de kijker dan met een bedrijfsfilm. Een productfilm doet iets anders dan een instructiefilm. Eventcommunicatie is weer een heel andere sport. En om echt een grondig verhaal te vertellen is een branded documentary een slim idee.


Zo pakken we een filmpakket aan

In overleg stellen we het ideale filmpakket samen. Dat doen we voor meerdere opdrachtgevers. Dat betekent dat we…
– samen een strategisch plan opstellen
– een productie opzetten waar meerdere films uitkomen
– daarbij nauw met je samenwerken
– snel kunnen schakelen, omdat we je propositie en doelen kennen
– tussentijds rapporteren over planning, voortgang en budgetten
– de films afstemmen op de verschillende doelen en kanalen, en
– zorgen voor eenheid van stijl


Strategisch en uniek

We vinden het belangrijk om jouw bedrijf en jouw verhaal goed te leren kennen. Zo kunnen we gericht advies geven, strategisch meedenken, en vooral: unieke, uitgesproken films produceren.

Filmding stelde al filmpakketten samen voor bijvoorbeeld JMC en Autotaalglas. Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten