Stel hier direct je vraag

Hallo!

Wat leuk dat je vorige week donderdag op het Filmding College was. Jouw aanwezigheid heeft deze dag mede tot een succes gemaakt.

Op deze pagina, die we speciaal voor jou hebben ingericht, vind je de presentaties van de sprekers van Robbert-Jan (Heijmans), Lianne (DELA), Kim (Interpolis) en mijzelf (Filmding). Ook kun je nog even nagenieten en de aftermovie terugzien.

Volgende College

Het volgende Filmding College hebben we gepland op donderdag 23 september 2021. Reserveer deze datum alvast in je agenda. We informeren je later over het thema en de sprekers van die dag.

Kennissessies

Voor onze vaste klanten organiseren wij in 2021 op regelmatige basis kennissessies. Tijdens een kennissessie gaan we dieper in op het thema van die sessie. Voor de kennissessies nodigen we maximaal 10 personen uit. Ook hierover lees je later meer.

Hartelijke groet!


Prikkelende Sprinter

 

 

 


Aftermovie Filmding College 24 september 2020


Kim Smulders | creatief merkstrateeg bij Interpolis

Kim Smulders besprak de bekroonde campagne van Interpolis waar de nummer 1-hit ‘Smoorverliefd’ van Snelle uit ontstond. Laat je telefoon je hart niet breken! Hier kun je de PDF van haar presentatie nog eens nalezen en downloaden als je wilt.


Robbert-Jan Metselaar | storyteller en communicatiemanager bij Heijmans

Robbert-Jan Metselaar bood een kijkje in de videostrategie van Heijmans. “Geen borstklopperij, maar echte verhalen vertellen”. Hier kun je de PDF van zijn presentatie nog eens nalezen en downloaden als je wilt.


Lianne van Doorn | allround marketeer en productowner bij DELA

Lianne van Doorn vertelde hoe DELA tot films komt die in het hart raken. Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan? Hier kun je de PDF van haar presentatie nog eens nalezen en downloaden als je wilt.


André Ansems | directeur Filmding

André van Filmding sloot af met praktische inspiratie: als jouw bedrijf aan de slag wil met visual storytelling, waar begin je dan, en hoe? Hier kun je de PDF van zijn presentatie nog eens nalezen en downloaden als je wilt.


Wil je ons beter nóg leren kennen?

70+

Klanten

1.300+

Video's gemaakt

10.000+

Tosti's gegeten