Stel hier direct je vraag

Filmding College #20 – Visual Storytelling

24 september 2020 | Locatie Den Bosch | €195,-

Iedere organisatie is erbij gebaat om zijn producten of dienst(en) zo goed mogelijk te positioneren. Dat kan door middel van visual storytelling. Dit Filmding College zoomen we daarom in op visual storytelling en hoe je video hier effectief voor kunt inzetten.

We bereiden graag samen met onze gastsprekers een College voor waarin wij onze ervaring en visie op dit gebied delen. Het programma zal weer een mooie combinatie zijn van verhalen over de theorie en uit de praktijk, zoals je van ons gewend bent.

Locatie: Filmding (KEK gebouw), Graaf van Solmsweg 111, Den Bosch

Schrijf je hier in

De sprekers

Andre Ansems

Directeur Filmding

André werkte de laatste 18 jaar zowel aan de klant- als opdrachtgeverszijde. Als geen ander kan hij zich inleven in wat klanten willen bereiken. Zijn persoonlijke ambitie is om mensen te prikkelen en te inspireren op het gebied van toegepaste visuele communicatie. Dit keer deelt hij zijn visie op visual storytelling en vertelt hij hoe je video kunt inzetten om jullie verhaal te vertellen.

 

Robbert-Jan Metselaar

Online Storyteller en communicatiemanager bij Heijmans

‘Bij Heijmans vertellen we echte verhalen. In tekst en beeld. Daarom spelen verhalen de hoofdrol op onze website. In 2015 voegden we al onze 42 websites samen tot één publicatieplatform, dat nu de uitstraling van een magazine heeft. We werken als een redactie, werken met een contentplanning en een set vaste thema’s. We verspreiden onze verhalen op de Heijmans online-kanalen. Tevens vragen we Heijmans medewerkers om ze te delen op hun eigen kanalen. Hiermee bereiken we direct onze juiste doelgroep’.

Rian van Koulil

director marketing communications Hans Anders

Rian Van Koulil (Hans Anders) over storytelling: ‘Met alleen scherpe prijzen en mooie producten, kunnen we niet het verschil blijven maken voor onze klanten. Daarom hebben we onszelf en onze klanten de vraag gesteld: Wat maakt Hans Anders? Het antwoord daarop, heeft grote impact gehad op wat we doen, wat we gaan doen en hoe we dat doen. Verhalen visueel vertellen maken daar een groot onderdeel van uit.


Bekijk hier de event teaser!


Het programma

  • Ontvangst13.30-14.00
  • Opening14.00-14.15
  • André Ansems14.15-15.00
  • Pauze15.00-15.45
  • Robber-Jan Metselaar - online storyteller bij Heijmans15.45-16.15
  • Rian van Koulil - director marketing communications16.15-16.45
  • Afsluiting16.45-17.00
  • Netwerkborrel17.00-18.00

Schrijf je in