Stel hier direct je vraag

Employer branding – Kennissessie

13 januari 2020 | 09:30 - 12:00

Op maandag 13 januari 2020 organiseren wij een kennissessie – Employer branding op ons kantoor in Den Bosch. Deze sessie kost € 75,00 per persoon. André Ansems zal zijn visie op employer branding presenteren en zijn kennis over dit onderwerp met je delen. Per sessie is ruimte voor 10 deelnemers.

Het onderwerp
Wie tijd en energie steekt in employer branding, is de concurrentie voor. Bedrijven besteden veel aandacht aan wervingscampagnes en ‘werken bij’ pagina’s, om passende, enthousiaste collega’s te vinden. Een krachtig werkgeversmerk spreekt sollicitanten aan, geeft een representatief beeld van de toekomstige werkplek en werkt daardoor als een magneet. Trotse en gemotiveerde medewerkers zijn hierbij de belangrijkste ambassadeurs van je organisatie. We vertellen wat de toegevoegde waarde is van employer branding, hoe je het inzet en hoe beeldmateriaal hieraan bijdraagt.

Graaf van Solmsweg 111, Den Bosch

 

Schrijf je hier in

De sprekers

André Ansems

Directeur, Filmding

Word een woest aantrekkelijke werkgever!
Sollicitanten moeten als vliegen afkomen op jouw hoopje stront, zodat jij kunt kiezen uit de beste mensen. Want met de beste mensen maak je het verschil ten opzichte van je concurrentie. Door naast tekstuele vacatures en recruiters ook marketingmiddelen zoals foto en film in te zetten in je wervingstraject, geef je sollicitanten een kijkje in jouw organisatie en zorg je voor een sterke positionering. André vertelt hoe beeldmateriaal kan bijdragen aan de emotionele beleving en positionering van jouw werkgeversmerk.


Inspiratievideo over employer branding


Het programma

  • Ontvangst09:30
  • Presentatie10:00
  • Sparren en kennisdelen11:00
  • Afronding/vragen11:30

Schrijf je in