Ask your question directly here

Employer branding – Kennissessie II

5 februari 2019 | 15:00 - 17:30

Wegens het grote aantal aanmeldingen voor het Filmding College – Employer branding, organiseren wij 2 extra kennissessies op ons kantoor in Den Bosch. Deze sessies bieden we kosteloos aan. Zo hoeven we niemand teleur te stellen en kunnen we alle geïnteresseerden alsnog van kennis en inspiratie voorzien. André Ansems zal nogmaals zijn visie op employer branding presenteren en een recap geven van het Filmding College op 23 januari 2019. Per sessie is ruimte voor 12 deelnemers.

Het onderwerp
De arbeidsmarkt trekt aan. Wie nu tijd en energie steekt in employer branding, is de concurrentie voor. Bedrijven besteden veel aandacht aan wervingscampagnes en ‘werken bij’ pagina’s, om passende, enthousiaste collega’s te vinden. Een krachtig werkgeversmerk spreekt sollicitanten aan, geeft een representatief beeld van de toekomstige werkplek en werkt daardoor als een magneet. Trotse en gemotiveerde medewerkers zijn hierbij de belangrijkste ambassadeurs van je organisatie. We vertellen wat de toegevoegde waarde is van employer branding, hoe je het inzet en hoe beeldmateriaal hieraan bijdraagt.

Graaf van Solmsweg 111, Den Bosch

 

Subscribe here

The speakers

André Ansems

Directeur, Filmding

Word een woest aantrekkelijke werkgever!
Sollicitanten moeten als vliegen afkomen op jouw hoopje stront, zodat jij kunt kiezen uit de beste mensen. Want met de beste mensen maak je het verschil ten opzichte van je concurrentie. Door naast tekstuele vacatures en recruiters ook marketingmiddelen zoals foto en film in te zetten in je wervingstraject, geef je sollicitanten een kijkje in jouw organisatie en zorg je voor een sterke positionering. André vertelt hoe beeldmateriaal kan bijdragen aan de emotionele beleving en positionering van jouw werkgeversmerk.


Bekijk de teaser.


The program

  • Ontvangst15:00
  • Presentatie15:30
  • Afronding/Borrel17:00

Subscribe