Stel hier direct je vraag

Vacature nog niet vervuld?

Sollicitanten die magnetisch aangetrokken worden tot jouw organisatie, zodat jij kunt kiezen uit de beste mensen. Want met de beste mensen maak je het verschil ten opzichte van je concurrentie. Laat met een goede positionering in video zien waar jullie voor staan en word een woest aantrekkelijke werkgever!

Bij werving en selectie speelt emotie een belangrijke rol. Je wilt dat collega’s zich thuis voelen bij jouw organisatie en aansluiting vinden bij jullie bedrijfscultuur. Door middel van employer branding bouw je aan de positionering van jouw bedrijf als werkgever, creëer je een voorselectie in je wervingstraject en vind je sneller de juiste kandidaten voor de te vervullen positie(s). Door naast tekstuele vacatures en recruiters ook marketingmiddelen zoals foto en film in te zetten in je wervingstraject, geef je sollicitanten een kijkje in jouw organisatie.

Meer leren over hoe beeldmateriaal kan bijdragen aan de emotionele beleving en positionering van jouw werkgeversmerk? Vraag via onderstaand formulier de presentatie van ons Filmding College over Employer Branding op en ontvang hem direct.


Ja, ik ontvang graag de presentatie over 'Employer Branding'