Stel hier direct je vraag

Hallo Dani,

Bedankt voor de kans om Filmding aan jullie voor te stellen. We zijn aan de slag gegaan met het uitwerken van een offerte voor jullie nieuwe bedrijfsfilm. Namens het gehele team kan ik zeggen dat we erg enthousiast zijn en uitkijken naar een samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Monja van Deurzen

Creative producer

 


Filmding | Showreel


Referenties

Filmding heeft meer dan 75 referenties, waarvan de helft met een (inter)nationaal karakter. Om ons werk te beoordelen verwijzen we graag naar onze showreel, projecten en social kanalen. Om de offerte te ondersteunen treffen jullie hieronder referenties van onze klant Jaga. Werk waar we trots op zijn! Met deze voorbeelden laten we zien hoe wij met film de identiteit van een organisatie op een krachtige en onderscheidende manier verbeelden.


Brand identity | Jaga

Jaga is wereldwijd één van de meest vooraanstaande partijen op het gebied van design radiatoren. In 2019 is er een campagne gestart waarbij film wordt ingezet om het merk te laden. De videoproducties worden opgeleverd in vijf talen en ingezet in 35 landen.

Dit jaar staan er 10 opnamedagen gepland voor casestudies, klant referenties, training-/support video’s, rondleiding fabriek, corporate film, bedrijfsfilm, social video’s e.d. Hiervoor bezoeken we diverse locaties in 4 landen. In 2021 breiden we het aantal casestudies en klant referenties verder uit.

Met de films die jullie gaan zien tonen we aan dat we graag een merkidentiteit bouwen op basis van pakkende storytelling en kwalitatieve filmtechnieken. Met een goede voorbereiding, optimaal ingerichte draaidagen en ruimte om lef te tonen in de montage weten we de doelgroep te raken. De filosofie achter de gekozen beeldtaal draait om emotie overbrengen en waarde tonen van het gebruik van het product. Hieronder kijken jullie naar de corporate film en een van de kernwaarde films die we hebben geproduceerd.


Jaga - Corporate film


Jaga - Kernwaarde film | Dream a future


Motion graphic

Om complexe processen eenvoudig uit te leggen bestaat de mogelijkheid om extra motion graphics toe te voegen. Hieronder een impressie van de mogelijkheden op het gebied van motion graphics.


Filmding | Motion graphic showreel


Wij zijn Filmding

Bij Filmding brengen we steeds het beste van twee werelden bij elkaar. Je merkt het aan de manier waarop we werken: in een sterke structuur mét ruimte voor verwondering. Je merkt het als we jouw verhaal in beeld brengen: het is inhoudelijk raak én spreekt tot de verbeelding. En je merkt het aan wat ons werk je oplevert: enthousiaste kijkers én een onderscheidend merk. Da’s beter bekeken.

Ratio en emotie. Denken en maken. Marketing en filmkunst. Voor ons is het allemaal als yin en yang. We zijn je filmpartner met marketingkennis: we denken strategisch en creatief met je mee. Daarom organiseren we ook inspirerende kennissessies en workshops.


Filmding | Roadmovie


Wil je ons beter leren kennen?

Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

Michiel van Haaften

Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

Bekijk project

70+

Klanten

1.300+

Video's gemaakt

10.000+

Tosti's gegeten