Stel hier direct je vraag

Branded documentary

Als jouw bedrijf graag bijzondere verhalen vertelt, is een branded documentary iets voor jullie. Het voelt niet als marketing of reclame: er staat een oprecht verhaal centraal, geschikt voor een groot publiek. Een krachtig instrument voor branding en positionering.

Omdat de branded documentary inhoudelijk de diepte in gaat, bouw je hiermee aan een positie als thought leader. Welke visie wil jij overdragen? Zet een efficiënte productie op met ons gratis briefingsdocument, zodat je alle nodige vragen vooraf beantwoordt.

Briefingsdocument aanvragen


Wil jij ook...

  Een relevant thema onder de aandacht brengen?
  Medewerkers laten vertellen over jullie kennis, visie en ervaringen?
  Thought leadership claimen?

Ja, dat wil ik!


Een voorbeeld: deze branded documentary van Topcon Positioning EMEA


Laat zien waar jouw bedrijf voor staat

Natuurlijk heb je met een branded documentary het doel om een publiek te bereiken en te prikkelen, net als met geijkte marketingmiddelen. Maar de manier waarop je dat doet, wordt anders ervaren. Minder commercieel, met de nadruk op kennis, authenticiteit en transparantie.

Je vindt een bepaald thema belangrijk en dat licht je uit. Kijkers kunnen de boodschap van de film zelf ervaren. Zo leren ze waar je voor staat en krijgen ze gevoel bij je merk – terwijl de branded documentary niet direct over je producten of diensten hoeft te gaan. Een effectief middel om een breder publiek aan je te binden.


Vertel jouw unieke verhaal

In ons team vind je filmmakers die gespecialiseerd zijn in verhalende films en documentaires. Hier worden wij allemaal enthousiast van: iets bijzonders vertellen en het publiek daarin meenemen. Dat geeft je de kans om emotie in het verhaal te leggen en een film te maken die de kijker aan het denken zet.

In de zakelijke wereld liggen unieke verhalen te wachten om verteld te worden. Ieder bedrijf heeft zijn eigen kenmerkende verhalen. Met een branded documentary kun je jezelf direct onderscheiden. Een eerlijke, krachtige tool voor branding en positionering.


Begin goed voorbereid: vraag het gratis briefingsdocument aan


  9+

  klanttevredenheid

  75+

  bedrijven geholpen

  1300+

  videoproducties gedaan


  Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

  Michiel van Haaften

  Corporate Documentation & Design Manager EMEA, Topcon Positioning Group

  Onze samenwerking resulteert in sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding als filmpartner. Filmding denkt altijd kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op, wat resulteert in sterke films die ons helpen bij onze positionering. Tussentijds worden wij goed op de hoogte gehouden over de planning en voortgang van projecten.

  Bekijk project

  Wij zijn Filmding, aangenaam!

  Het videoproductiebureau dat het beste van twee werelden combineert. Marketing en filmkunst. Strategie en creatie. Opvallende ideeën en een strak proces.

  We hebben alle filmdisciplines in huis. En we houden van transparante communicatie. Je krijgt een vast aanspreekpunt en hebt altijd inzicht in de planning en het budget.

  Om steeds beter werk te maken, organiseren we voor onze opdrachtgevers en relaties regelmatig workshops en kennissessies. Want als we kennis en ideeën uitwisselen, levert dat steeds betere videoproducties op. En steeds effectievere videomarketing.

  Wil je regelmatig inspirerend nieuw werk zien? Volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


  Waarom Filmding jouw videopartner is voor een branded documentary

  Als je ons inschakelt om jouw branded documentary te maken, profiteer je van…

    Het beste van twee werelden: onze video’s overtuigen rationeel en emotioneel
    Impact: onze video’s bewegen de doelgroep op het juiste moment
    Efficiëntie: we denken vooruit en combineren opnames voor meerdere video’s
    Kwaliteit: ervaren filmmakers brengen jouw merk origineel in beeld
    Partnerschap: we werken als het verlengde van jouw marketingafdeling
    Ontzorging: ervaren producers nemen je al het regelwerk uit handen
    Transparantie: je hebt altijd inzicht in planning, proces en budget


  Wendy Stevens

  Marketingmanager, Jaga Nederland

  Werken met Filmding is meer dan simpelweg video uitbesteden: het team denkt mee en dat levert mooie producties op.

  Voor Jaga is het belangrijk dat onze communicatie de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelt. Met de video’s van Filmding is dat zeker gelukt. Werken met Filmding is meer dan het simpelweg uitbesteden van een video: het team denkt met ons mee over onze boodschap en de inzet van onze online communicatie. En dat levert mooie producties op. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

  Bekijk project

  Nieuwsgierig geworden? We geven je graag een kleine indruk van ons werk!


  Meer weten? Laten we vrijblijvend kennis maken