Stel hier direct je vraag

Branded documentary

Als jouw bedrijf graag bijzondere verhalen vertelt, is een branded documentary iets voor jullie. Een krachtig instrument voor branding en positionering.

Omdat de branded documentary inhoudelijk de diepte in gaat, bouw je hiermee aan een positie als thought leader. Welke visie wil jij overdragen? Zet een efficiënte productie op met ons gratis briefingsdocument, zodat je alle nodige vragen vooraf beantwoordt.

Briefingsdocument aanvragen


Wil jij ook...

  Een relevant thema onder de aandacht brengen?
  Medewerkers laten vertellen over jullie kennis, visie en ervaringen?
  Thought leadership claimen?

Ja, dat wil ik!


Bekijk de branded documentary van Topcon


Laat zien waar jouw bedrijf voor staat

Met een branded documentary wil je een publiek bereiken op een andere minder commerciële manier.  De nadruk ligt op kennisoverdracht, authenticiteit en transparantie.

Je vindt een bepaald thema belangrijk en dat licht je uit. Kijkers kunnen de boodschap van de film zelf ervaren. Zo leren ze waar je voor staat en krijgen ze gevoel bij je merk – terwijl de branded documentary niet direct over je producten of diensten hoeft te gaan. Een effectief storytelling middel om een breder publiek aan je te binden.

Vertel me meer


Nieuwsgierig geworden? Bekijk portfolio


Neem contact op


  Filmding videoproductie testimonial Michiel van Haaften

  Michiel van Haaften

  Creative Manager EMEA, Topcon Positioning Group

  Sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Wij werken al een aantal jaar tevreden samen met Filmding. Het team denkt kritisch mee over onze videomarketingstrategie en ondersteunt ons bij onze visuele uitingen. Samen pakken we vele projecten in binnen- en buitenland op. Het resultaat: sterke films die ons helpen bij onze positionering.

  Bekijk project