Stel hier direct je vraag

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het perfecte middel om de aandacht van je doelgroep te vangen. Om te laten zien waarom jouw bedrijf uniek is. En om alle (sales)medewerkers hetzelfde verhaal mee te geven. Je begrijpt: met zo’n film kun je je merk sterk neerzetten.


Beter bekeken

Uitleggen wat jouw bedrijf uniek maakt. Misschien ervaar je in gesprekken wel eens hoe lastig het kan zijn om dat soepel en overtuigend te doen. Met een bedrijfsfilm vertel je het kort en krachtig, en dat niet alleen – je laat het zíen.

Door die extra beleving kan de kijker je beter begrijpen, vertrouwen en onthouden. Je speelt in op meerdere zintuigen, en daarmee op emotie. En dat is nog steeds de basis voor de meeste beslissingen.

Wil je bespreken hoe video jou kan helpen?

Afspraak maken

Een bedrijfsfilm heeft meer voordelen

Een bedrijfsfilm is een goede binnenkomer tijdens presentaties en klantgesprekken. Iedere salescollega, iedere accountmanager, iedere vertegenwoordiger heeft hetzelfde startpunt voor een goed gesprek. En iedere kijker weet wie je bent, waar je voor staat, waar je naar streeft, en waarom je dat doet.

Online heb je er ook baat bij, want met een bedrijfsfilm…
– laat je in 1 à 1,5 minuut zien wat jou onderscheidt
– vang je eerder de aandacht dan met een lap tekst
– verbeter je ook de vindbaarheid van je website

Hoe wij tot een bedrijfsfilm komen? Kom meer te weten over ons proces.

Ons proces

Laat je eigenheid zien

Filmding maakt uitgesproken en treffende films. We willen laten zien wat jullie verhaal is, wat jullie drijfveren zijn, hoe jullie medewerkers het bedrijf beleven. Dat geeft je bedrijfsfilm een eigenheid die jou meteen onderscheidt van anderen.

Bekijk ook een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms.


Wendy Stevens

Marketingmanager Jaga Nederland BV

Werken met Filmding is meer dan het simpelweg uitbesteden van een video: het team denkt mee en dat levert mooie producties op.

Voor Jaga is het belangrijk dat onze communicatie de hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van onze producten weerspiegelt. Met de video’s van Filmding is dat zeker gelukt. Werken met Filmding is meer dan het simpelweg uitbesteden van een video: het team denkt met ons mee over onze boodschap en de inzet van onze online communicatie. En dat levert mooie producties op. Onze medewerkers zijn er supertrots op.

Bekijk project

Brainstormen hoe we jouw USPs kunnen vertalen naar beeld?

Een greep uit de projecten
//beursvideo //company-branding //productfilm //video-marketing-strategy