Stel hier direct je vraag

Laat een animatie maken in Den Bosch bij Filmding

Animatie maken in Den Bosch? Ons creatieve team zit voor je klaar in ons kantoor aan de Graaf van Solmsweg. Wat is je plan? Misschien wil je een nieuw product introduceren. Of wil je een complex proces op een toegankelijke manier uitleggen. Levendig, speels: een film die de aandacht vangt.

Dan zit je goed bij Filmding in Den Bosch. Sinds 2010 verzorgen wij videoproducties in alle soorten en maten. We maken ook originele animaties. Daarbij volgen we een strak proces: je kunt jouw animatie al snel delen met de wereld. Hieronder vind je een paar voorbeelden van ons werk.


Job Wienen

(Voormalig) marketingmanager, Nedinsco

De video wierp zijn vruchten af. We zijn heel tevreden, zowel met de resultaten als de manier van werken.

Wij vroegen Filmding om een animatievideo te maken voor een productlancering tijdens een beurs in Londen. Tijdens een online campagne vooraf leverde de video al extra informatie-aanvragen op, en ook op de beurs waren de reacties enthousiast. Daarom hebben we ook een animatievideo laten maken voor een volgende productlancering. Die wierp ook zijn vruchten af in een online campagne. Ook mensen die verder van de technologie af staan, vinden het een goed verhaal. Dan heb je mooi werk geleverd. We zijn heel tevreden, zowel met de resultaten als de manier van werken.

Bekijk project

Bekijk onze showreel, dan heb je alvast een indruk


10

filmspecialisten

1300+

video's geproduceerd

75+

tevreden klanten


Een greep uit de projecten
//beursvideo //explainer-video //productfilm
//case-study //company-branding //employer-branding //productfilm
//company-branding //employer-branding //explainer-video

3 grote voordelen van animatievideo’s

1: een animatie krijgt snel de aandacht op je tijdlijn, website of event. 2: de concrete beelden zorgen dat je verhaal makkelijk te onthouden is. En 3: een animatie is makkelijk aan te passen, bijvoorbeeld voor gebruik in andere landen.

Bij Filmding weten we hoe je een doeltreffende animatie maakt bij jouw verhaal. Of het nou gaat om veiligheidsinstructies, uitleganimaties (a.k.a. explanimations), jaarverslagen of commercials: wij helpen je om een animatie te maken die tot de verbeelding spreekt.

Hoe wij werken? We brengen steeds het beste van twee werelden bij elkaar. Denk aan ratio en emotie. Strategie en creatie. Marketing en filmkunst. Dat doen we in een strak proces mét ruimte voor verwondering. Het resultaat: enthousiaste kijkers én een onderscheidend merk. Da’s beter bekeken.

Wij maken video’s en animaties sinds 2010. Voor onder meer Topcon Positioning, Jaga Climate Designers, Thetford Europe, Barenbrug, Nedinsco, Tilburg University en Autotaalglas.

Wil je onze nieuwe producties als eerste zien? Kom erbij op Instagram of LinkedIn.


Laat een pakkende animatie maken in Den Bosch

Wanneer mogen we je hierover bellen?